Stilling

Konsulent

Connect

Vi er omtrent 150 personer som jobber i Geodata. De fleste av oss er konsulenter (GIS-konsulenter, systemutviklere og rådgivere).

Prosjektene våre styres gjennom bruk av anerkjent prosjektmetodikk hvor riktig prioritet, kvalitetskontroll og smidig håndtering av endringer står i sentrum.

Som utvikler i vår konsulentavdeling vil du inngå i gruppe med over 30 erfarne programmerere i Oslo og Stavanger. Du vil kunne jobbe med både brukergrensesnitt/front-end, og back-end med integrasjoner, servere og databaser. Alle utviklere sitter hovedsakelig in-house, men du vil samarbeider tett med kunde gjennom hele prosjektet. 

Som GIS konsulent vil du jobbe med visuelle og fremtidsrettede kartløsninger for et bredt spekter av kunder i Norge. Du vil jobbe på tvers av ulik teknologi i prosjekter som har forskjellig størrelse og varighet.
  

Et inkluderende og stabilt arbeidsmiljø

Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss i Geodata. Det skaper vi gjennom et godt samarbeid oss imellom og et felles ansvar for å skape en god og effektiv arbeidsplass. Å jobbe i Geodata skal være gøy, utfordrende og meningsfullt. I tillegg til gode interne prosesser for å sikre dette kan vi skilte med meget god lunsj, årlig kick off til utlandet, firmahytte og eget kompetansebudsjett.

Dette er verdiene vi jobber etter:

  • Ærlig og solid - vi sier det vi mener og gjør som vi sier

    Geodata er en åpen organisasjon med flat struktur der den enkelte stimuleres til å være engasjert, tydelig og villig til å ta eierskap.

  • Aktuell og aktiv - vi er alltid foran og drar Geodata videre

    Vi er i en bransje i kontinuerlig rivende utvikling og vi er avhengig av å hele tiden ta inn over oss ny teknologi. Gjennom kompetanseutvikling, åpen kommunikasjon og faglig engasjement oppfordres ansatte til å ta initiativ, utfordre og tenkte nytt.

  • Glødende og glad – vi gleder oss til å gjøre en morsom og god jobb

    Geodata ser alltid etter nye kollegaer med en positiv innstilling og en glødende interesse for faget vårt. Vi ønsker å ivareta og forsterke et miljø der engasjement, entusiasme og humør gjenspeiles i vårt daglige arbeid.

Schweigaards gate 28
0191 Oslo Veibeskrivelse +47 23 24 90 00 Vis side

Stavanger

Ipark innovation park Stavanger
4021 Stavanger Veibeskrivelse Vis side

Trondheim

Trondheim Veibeskrivelse

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor