Stilling

Sommerstudent

Connect

Relevant arbeidserfaring er ikke alltid lett å finne som student, men er svært ettertraktet når bedrifter skal ansette nyutdannede. Geodata ønsker derfor å gi en gjeng studenter muligheten til jobbe som konsulenter en sommer. Gjennom workshops og kursing skal dere sammen komme frem til hvordan de ønsker å løse et reelt kundecase. Teamet vil bestå av studenter med ulik studiebakgrunn. Har du kompetanse innenfor en eller flere av følgende retninger er det kanskje akkurat deg vi ser etter:

 • GIS og Esri sin programvare
 • utvikling og programmering
 • datakommunikasjon og brukeropplevelse

De siste årene har rekrutteringen startet hver høst. Dessverre blir det ikke sommerstudent-stillinger hos oss 2021. Vi håper og regner med at vi er tilbake sommeren 2022. 

Connect

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger

Et inkluderende og stabilt arbeidsmiljø

Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss i Geodata. Det skaper vi gjennom et godt samarbeid oss imellom og et felles ansvar for å skape en god og effektiv arbeidsplass. Å jobbe i Geodata skal være gøy, utfordrende og meningsfullt. I tillegg til gode interne prosesser for å sikre dette kan vi skilte med meget god lunsj, årlig kick off til utlandet, firmahytte og eget kompetansebudsjett.

Dette er verdiene vi jobber etter:

 • Ærlig og solid - vi sier det vi mener og gjør som vi sier

  Geodata er en åpen organisasjon med flat struktur der den enkelte stimuleres til å være engasjert, tydelig og villig til å ta eierskap.

 • Aktuell og aktiv - vi er alltid foran og drar Geodata videre

  Vi er i en bransje i kontinuerlig rivende utvikling og vi er avhengig av å hele tiden ta inn over oss ny teknologi. Gjennom kompetanseutvikling, åpen kommunikasjon og faglig engasjement oppfordres ansatte til å ta initiativ, utfordre og tenkte nytt.

 • Glødende og glad – vi gleder oss til å gjøre en morsom og god jobb

  Geodata ser alltid etter nye kollegaer med en positiv innstilling og en glødende interesse for faget vårt. Vi ønsker å ivareta og forsterke et miljø der engasjement, entusiasme og humør gjenspeiles i vårt daglige arbeid.

Schweigaards gate 28
0191 Oslo Veibeskrivelse +47 23 24 90 00 Vis side

Stavanger

Ipark innovation park Stavanger
4021 Stavanger Veibeskrivelse Vis side

Trondheim

Trondheim Veibeskrivelse

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor