Stilling

Trainee

Connect

Er du nyutdannede innen geomatikk, datateknologi, informatikk eller andre IT-linjer kan vårt 1-årige traineeprogram være midt i blinken for deg. Rekrutteringen starter opp hver høst, og avsluttes rundt årsskifte. Oppstart av traineeprogrammet er i midten av august hvert år.

Traineene får den best tenkelige innfasing som konsulent og fagperson gjennom et år med læring, prøving og mestring.
-Torgrim Høydal, Avdelingsleder Plattform og Systemintegrasjon i Geodata

Å bli ansatt i vårt traineeprogram tilsvarer en faststilling som konsulent med et kompetansehevingsprogram sammen med andre nyutdannede som tilleggsgode. Programmet byr på faglige og personlige utfordringer der du blant annet vil oppholde deg i USA, jobbe med et felles kundeprosjekt og hospitere i ulike avdelinger. Målet for programmet er at du som trainee skal bli godt kjent med Geodata sin teknologi, produkter og løsninger, og gjennom dette bli en attraktiv ressurs for våre kunder.

Les om hvordan årets traineekull takler sin nye hverdag på vår facebookside for studenter.

Ønsker du å få beskjed når vi legger ut stillingsannonsen for traineeprogrammet "connect" med oss:

Connect

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Et ungt og stabilt arbeidsmiljø

Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss i Geodata. Det skaper vi gjennom et godt samarbeid oss imellom og et felles ansvar for å skape en god og effektiv arbeidsplass. Å jobbe i Geodata skal være gøy, utfordrende og meningsfullt. I tillegg til gode interne prosesser for å sikre dette kan vi skilte med meget god lunsj, årlig kick off til utlandet, firmahytte og eget kompetansebudsjett.

Dette er verdiene vi jobber etter:

  • Ærlig og solid - vi sier det vi mener og gjør som vi sier

    Geodata er en åpen organisasjon med flat struktur der den enkelte stimuleres til å være engasjert, tydelig og villig til å ta eierskap.

  • Aktuell og aktiv - vi er alltid foran og drar Geodata videre

    Vi er i en bransje i kontinuerlig rivende utvikling og vi er avhengig av å hele tiden ta inn over oss ny teknologi. Gjennom kompetanseutvikling, åpen kommunikasjon og faglig engasjement oppfordres ansatte til å ta initiativ, utfordre og tenkte nytt.

  • Glødende og glad – vi gleder oss til å gjøre en morsom og god jobb

    Geodata ser alltid etter nye kollegaer med en positiv innstilling og en glødende interesse for faget vårt. Vi ønsker å ivareta og forsterke et miljø der engasjement, entusiasme og humør gjenspeiles i vårt daglige arbeid.

Schweigaards gate 28
0191 Oslo Veibeskrivelse +47 23 24 90 00

Stavanger

Ipark innovation park Stavanger
4021 Stavanger Veibeskrivelse

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor